AKTUALE

Big Brother VIP Kosova Live

I transmetuar për herë të parë në Holandë në 1999, dhe më pas i transmetuar ndërkombëtarisht.

Formati është bërë një ekskluzivitet televiziv ndërkombëtar.

Me fituesin që do të merrte një çmim në të holla prej 200,000 €

KETU MUND TA SHIKONI LIVE  : LINK 1

LINK 2 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *