AKTUALE

Big Brother VIP Kosova Live

I transmetuar për herë të parë në Holandë në 1999, dhe më pas i transmetuar ndërkombëtarisht. Formati është bërë një ekskluzivitet televiziv ndërkombëtar. Me fituesin që do të merrte një çmim në të holla prej 200,000 € KETU MUND TA SHIKONI LIVE  : LINK 1 LINK 2 

AKTUALE

Big Brother Albania 2 Live

Big Brother Albania Vip 2, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të dytë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me […]