AKTUALE

Big Brother VIP Kosova Live

I transmetuar për herë të parë në Holandë në 1999, dhe më pas i transmetuar ndërkombëtarisht. Formati është bërë një ekskluzivitet televiziv ndërkombëtar. Me fituesin që do të merrte një çmim në të holla prej 200,000 € KETU MUND TA SHIKONI LIVE  : LINK 1 LINK 2