AKTUALE

Olta nga frika se mbeti vetë , i ben presion të madh produksionit, po nxorrët Qetesorin, iki edhe unë!

Zarfi i zi në shtëpinë e ‘Big Brother VIP Albania’ ka turbulluar ujërat. Banorët po hamendësojnë se cili prej tyre ka thyer rregullat e se çfarë penaliteti mund të marrin nga Vëllai i Madh.
Në momentin që mësuan për zarfin, Olta u shpreh se mund të jetë për të dhe Qetsorin pasi kanë diskutuar për nominimet.
Më pas, gjatë ditës ajo e përforcoi këtë mendim. Në një moment, ajo i bëri të ditur Qetsorit se nëse ai del nga shtëpia, do dalë edhe ajo. Kjo nuk e bindi aspak Qetsorin i cili tha se këto janë vetëm fjalë e se nuk ka nevojë për premtime të tilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *